نماد سایت بست کلینیک

با تزریق prp و اثرات آن بیشتر آشنا شوید

 

Prp یا پلاکت درمانی در واقع همان پلاسمای غنی از پلاکت می باشد. prp روش نوینی است که با استفاده از پلاکت های خون، باعث رشد سلول های بدن می شود. پلاکت ها حاوی پروتئین ها و فاکتورهای رشد مهمی هستند که منجر به ترمیم پوست می شوند. پلاکت ها وقتی خارج از خون و در بافت قرار می گیرند، به وسیله مواد شیمیایی فعال شده و فاکتورهای رشد را آزاد می کنند.

پلاکت درمانی

 

Prp چگونه عمل می کند؟

به منظور درک بهتر چگونگی عملکرد prp به عنوان یکی از روشهای جوانسازی پوست، مهم است که از خون انسان و عناصر تشکیل دهنده آن شناخت بیشتری داشته باشیم. خون بدن ما از مایعی به نام پلاسما تشکیل شده که حاوی گلبول های قرمز، گلبول های سفید و پلاکت ها می باشد. پلاکت ها حاوی پروتئین هایی هستند که نقش مهمی در ترمیم سلول ها دارند. درمان prp با تزریق پلاکت به منطقه آسیب دیده، با تولید کلاژن و تولید سلول های جدید باعث جوانسازی پوست می شود.مراحل تزریق prp به این صورت می باشد:

  1. ابتدا نمونه ای از خون شما گرفته می شود. مقدار نمونه بستگی به منطقه ای دارد که prp تزریق می شود. به عنوان مثال، مقدار خون گرفته شده برای تزریق به پوست سر در یک مطالعه، 20 میلی لیتر بود که اندکی بیشتر از یک قاشق چایخوری است.
  2. نمونه خون توسط دستگاه یک تفکیک کننده منتقل شده و مولفه های موجود در آن جدا می شوند. فرآیند جداسازی حدوداً 15 دقیقه طول می کشد.
  3. یک متخصص پلاسمای جدا شده را گرفته و برای تزریق به منطقه مورد نظر آماده می کند.
  4. پزشک ها اغلب از روش عکسبرداری مانند اولتراسوند برای تعیین منطقه تزریق استفاده می کنند و prp را به منطقه موردنظر تزریق می کند.

چگونگی PRP

 

مزایای درمان تزریق prp:

 

عوارض بالقوه درمان تزریق prp چه مواردی می باشد؟

به علت اینکه در درمان prp از ماده ای استفاده می شود که مستقیماً از بدن شما گرفته شده، ریسک واکنش آلرژیک که ممکن است در اثر تزریق داروهای دیگر از قبیل کورتیزون یا اسید هیالورونیک اتفاق بیفتد، کاهش می یابد. تنها عوارضی که ممکن است در اثر تزریق اتفاق بیفتد، عبارتند از:

شما بایستی در مورد این عوارض بالقوه با پزشکتان صحبت کنید تا آنها را به حداقل برسانید.

 

کاربردهای تزریق prp چیست؟

 

چه افرادی نمی توانند از درمان prp استفاده کنند؟

مسلماً همه افراد نمی توانند از prp استفاده کنند. افرادی که سابقه مصرف الکل یا دارو دارند یا شدیداً معتاد به سیگار هستند، نباید از تزریق prp استفاده کنند. در صورت تشخیص هر گونه موارد زیر شما کاندیدای مناسبی برای درمان با prp نیستید:

 

تزریق prp و درمان ریزش مو:

یکی از کاربردهای تزریق prp درمان ریزش موها و همچنین افزایش ضخامت موها و تقویت چرخه رشد مو می باشد. در فرآیند انجام prp مقداری خون از بدن بیمار گرفته شده، سپس خون گرفته شده به دستگاه تفکیک کننده منتقل شده و اجزای تشکیل دهنده آن جدا می شوند. پلاسمای غنی از پلاکت به طور مستقیم به پوست سر در سطح فولیکول های مو تزریق می شود. سه تا 4 ماه اول درمان، بایستی ماهی یک بار تزریق prp انجام شود و سپس هر سه تا شش ماهی یکبار بسته به واکنش بیمار به درمان، انجام خواهد شد.

تزریق PRP و درمان ریزش مو

 

مراقبت های بعد از تزریق prp برای درمان موها:

در صورتی که شما به منظور کاهش ریزش موها و تقویت رشد موهای جدید درمان prp را انجام داه باشید، پزشکتان توصیه های زیر را جهت گرفتن نتیجه بهتر به شما ارائه خواهد داد:

 

تزریق prp و درمان مشکلات پوست صورت:

prp یا همان پلاسمای غنی از پلاکت، یکی از ایمن ترین درمان های مشکلات پوستی و زدودن آثار بالا رفتن سن از چهره می باشد. در طی انجام فرآیند prp با تزریق خون شخص بیمار به هر نقطه ای از صورت که مورد درمان می باشد، باعث جوان تر و شاداب تر شدن چهره می شود. رنگ پوست بیمار به علت جریان خون، با طراوت تر شده و با تشکیل کلاژن، پوست کشیده شده و جوانتر به نظر می رسد.

تزریق PRP و درمان مشکلات پوستی

 

مراقبت های بعد از تزریق prp به صورت:

وجود مقداری قرمزی و تورم طبیعی می باشد، اما از انجام فعالیت های پرتنش برای مدتی خودداری کنید.

 

تزریق prp و درمان جای آکنه:

برخی افراد در سن بین 18 تا 30 سالگی دچار آکنه های پوستی می شوند که ممکن است در برخی موارد تا 40-50 سالگی ادامه داشته باشد. prp راهی مناسب برای درمان این مشکل پوستی می باشد و می تواند اسکارهای ناشی از آکنه را از پوست شما پاک کرده و کمک کند پوست شما صاف شود. با توجه به اینکه prp همان پلاسمای غنی از پلاکت خون شخص بیمار می باشد، حاوی مولفه هایی است که توانایی بهبود زخم ها و بیماری ها را از هر جایی در بدن دارد. تزریق prp به پوست شما منجر به افزایش تولید کلاژن شده و مجوب تولید سلول های جدید می شود. طول مدت این درمان ممکن است بین 30 تا 60 دقیقه باشد. معمولاً این درمان هر 4 هفته یک بار توصیه می شود که البته بستگی به شدت مشکل پوستی دارد.

تزریق PRP و درمان جای آکنه

 

تزریق prp و درمان درد زانوها:

با توجه به اینکه prp همان پلاسمای غنی از پلاکت می باشد و پلاکت ها حاوی فاکتورهای رشد و پروتئین می باشند، به محض تزریق به منطقه مورد نظر موجب تولید کلاژن و شروع فرآیند درمان می شود. در این روش از خونی که از بدن شخص بیمار گرفته شده استفاده می شود و در نتیجه کمترین عوارض را به دنبال خواهد داشت. اثرات درمانی prp در زانو بعد از گذشت 3 تا 4 روز، شروع می شود و حداکثر مدت تاثیر آن 3-4 هفته می باشد. این روش برای ورزشکاران بسیار کاربردی است.

تزریق PRP و درمان زانودرد

 

مراقبت های بعد از تزریق prp به زانو:

 

هزینه تزریق prp:

هزینه درمان prp مسلماً در مقایسه با دیگر درمان ها که نیاز به انجام جراحی می باشد، مناسب تر است. هزینه prp بستگی به نوع درمان شما دارد و همچنین منطقه ای که در آن درمان را انجام می دهید، میزان تجربه و سابقه پزشکتان و تعداد جلساتی که باید آن را تکرار کنید.

 

 

خروج از نسخه موبایل